Babagan awake dhewe

Founded in September 2006, Conso Electrical Science and Technology Co., Ltd. markas ing Yueqing Central Industry Park. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing melu R&D, manufaktur, lan pemasaran peralatan distribusi listrik nganti 35 KV. Produk utama perusahaan yaiku:trafo daya, gardu trafo kothak-jinis, panel saklar dhuwur/tegangan rendah, kothak distribusi stainless steel, pemutus sirkuit vakum, inverter tegangan dhuwur, lsp.Kanthi semangat wirausaha sing tulus saka wong CONSO lan reputasi layanan sing apik sing diadegake ing akeh pangguna, jaringan pemasaran wis nyebar ing saindenging negara. Perusahaan iki nduweni ibukutha kadhaptar 100,5 yuta Yuan, lan taman industri cerdas sing jembaré 12.000 sq.m, kanthi 80 karyawan sing ana lan luwih saka 15 personel manajemen, kalebu personel teknik lan teknis. Perusahaan iki duwe luwih saka 20 perusahaan dodolan lan agensi khusus ing saindenging negoro.
Perusahaan transmisi lan distribusi daya bawahan perusahaan minangka perusahaan induk sing duweke kabeh, khusus ing produksi 35KV lan peralatan transmisi lan distribusi daya voltase dhuwur / kurang. Perusahaan wiwit ing titik dhuwur pembangunan. Iku adopts Manajemen majeng. ing kabèh proses riset produk, pangembangan, desain, produksi, Processing lan testing, lan terus-terusan invests ing maju baris produksi lan ngembangaken produk anyar. Butuh teknologi canggih minangka jaminan kualitas sing kuat, kayata kanthi lengkap ngenalake teknologi 3D CAD/CAM kanggo nyepetake kemajuan desain lan pangembangan produk. Perusahaan kasebut duwe pasukan teknis sing kuwat lan peralatan uji coba lengkap. Kanggo nambah kualitas produk lan nambah kapasitas produksi, perusahaan nandur modhal akeh banget kanggo introduce peralatan preferred kanggo pesawat lengkap Processing Nihan daya - full-otomatis sheet metal baris produksi fleksibel sing anjog teknologi anyar produksi sheet metal, CNC punching. mesin, CNC mesin shearing, CNC mesin mlengkung lan paling majeng otomatis uyuh baris produksi ing China, supaya minangka kanggo njaga kaluwihan competitive kanggo pangembangan pasar.
Sinau luwih lengkap
CONSO · CN minangka Transformator Listrik profesional, Gardu Listrik, produsen Switchgear Listrik lan pemasok ing china. Kualitas paling apik, pilihan apik lan saran pakar minangka ciri kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kanggo pitakon babagan Power Transformer, Circuit Breaker, Pole Mounted Substation utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi ing 24 jam.

Kabar
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept